ŠKOLA NA MORU: APSOLUTNA VEZA- APSOLUTNA ISTINA- JASNOVIDOST

APSOLUTNA VEZA- APSOLUTNA ISTINA ŠKOLA NA MORU

 

1) APSOLUTNA VEZA – APSOLUTNA ISTINA

Plan rada:
Apsolutna Veza je Metoda po kojoj njena autorka Pipi Mila Dragica, koja poseduje znanje i radnu sposobnost povezivanja, uvodi i spaja pojedinca sa Apsolutnim Jezgrom u kojem datira čista Apsolutna Istina. Autorka ove Metode kroz čisto znanje i čisto osećanje, čistom energijom i mudrom edukacijom dovodi i druge ljude do čistih informacija koje datiraju iz jezgra Apsolutne Istine, čime i oni postižu Jasnovidost i Znanje Apsolutne Istine. Da li se pitate zašto se neke loše stvari jednostavno (automatski) dogode? Šta je uzrok tome? Dakle:“nepostojanje mentalnog poremećaja nije i obavezni pokazatelj mentalnog zdravlja“. Naprotiv, kada postoji odsustvo i jednog i drugog onda jeto odlična podloga za automatsko prihvatanje loših programa i tako i mentalnih i fizičkih bolesti.
U školi na moru pored upoznavanja sa metodom Apsolutna Veza koja ostvaruje svesnost o Apsolutnoj Istiniradićemo i radionicu osvešćavanje Jasnovidosti. Jasnovidost je sposobnost razlikovanja onoga što nije Apsolutna Istina od onoga što zaista jeste i postavka samog sebe da se unapred mogu povući pravi potezi. Jasnovidost nije isto što i vidovitost, gatanje, prognoziranje ili proricanje putem horoskopa, natalnih karti, gledanja u dlan, hodža, vračara, vidovnjaka, gledanja u karte, u soc od kafe… Jasnovidost je osnovni vid Znanja Metode Apsolutne Veze i Apsolutne Istine.Kada smo u Jasnovidosti mi možemo jasno održavati sebe kroz moć kreacije i moć transformacije i jasno koračamo ka svojim čistim ciljevima.

(Autor i izvođač: Pipi Mila Dragica)

 

2) ĐUĐI JOGA

Plan rada:
ĐUĐI JOGA je jedinstvena po tome što koristi u svojoj osnovi temelj Znanja Apsolutne Veze po Apsolutnoj Istini. Druga spečifičnost ovog za sada jedinstvenog stila je u tome što se koriste različiti stilovi Joge i drugih principa vežbanja sa osnovnim principom Joge: Jedinstvo Uma, Daha i Tela za Jedinstvo Uma, Duha i Tela.
ĐUĐI JOGA ima za cilj da osamostali svakog polaznika u korišćenju tehnika za postizanje tela u funkciji pre svega, a potom i za njegovo jačanje, izdržljivost i estetiku. Primenljiva je za sve uzraste i prilagođena je svakom polazniku bez obzira na njegovu telesnu kondiciju. Takođe, uz zanimljivu verbalnu animaciju prilikom upućivanja u položaj, časovi su prilagođeni i deci različitih uzrasta.
Da bi svaki polaznik ušao u suštinu i princip ĐUĐI JOGE, koristi se jezik blizak polazniku bez upotrebe stručnih medicinskih izraza ili sanskrita kao osnovnog jezika tradicionalno povezanog sa Jogom zbog njenog izvornog porekla iz Indije. Za sad, ĐUĐI JOGA je dostupna na srpsko-hrvatskom jeziku i engleskom jeziku.

(Autor i izvođač Đurđica Todorović – Đuđa).

 

3) RADIONICA i ISKUSTVO ZDRAVE ISHRANE

Plan rada:
SIROVA ISHRANA je ishrana u kojoj se koriste prirodne namirnice bez termičke obrade. Postala je popularna širom planete kao potreba čoveka da se isceli i živi zdravo bez zavisnosti od hemijskih i drugih medicinskih terapija i metoda lečenja. Upravo, zbog ograničenog spektra delovanja klasične medicine i uticaja na bolest i nemogućnošću operacija da otklone tumore na određenim mestima utelu, sirova ishrana je pokazala dobre rezultate, ali ne kod svih ljudi. Zbog toga shvatamo da je ovakav način ishrane, kao metode održavanja Apsolutnog Zdravlja pogrešan. Za Apsolutno Zdravlje potrebno je Znanje Apsolutne Veze po Apsolutnoj Istini.
Sirova ishrana i ako nije rešenje za Apsolutno Zdravlje, pokazala se kao dobar vid izbora ishrane u kraćem vremenskom periodu zbog nus pojava prilikom primene ovakvog načina ishrane. Nus pojave su višak energije, a manjak kilograma. Dalje, jednostavno i smanjeno vreme pripreme. Kada uđemo jednom u ovaj princip ishrane, mnoge ideje same od sebe nastaju, a priprema ovakvih obroka primenljiva je i deci. Zbog svoje planetarne popularnosti, dostupni su mnogi recepti i raznolikost ovakvih jela. Vremenom i praktikovanjem izrade jela po principu sirove ishrane, ulazi se i kreativno u smišljanju sopstvenih recepata.

CILJ radionice sirove ishrane jeste da se uputi na osnove prema kojima bi trebalo da se krene sa praktikovanjem ove ishrane. Pod osnovom se smatra i konzumacija i recepti koji ne mogu da ne uspeju, ali male tajne velikih majstora uvek dobro dođu.

Na radionici sem praktičnog upućivanja i izrade jela u koju su i polaznici uključeni, dobijaju se i napismeno recepti.

(Autor i izvođač Đurđica Todorović-Đuđa)

 

4) SLOBODNA REKREACIJA

Ovde nemamo nikakav određeni plan, već samo zajedničko druženje ko šta voli i želi da radi: kupanje, sunčanje, šetnje, obilazak okolnih znamenitosti, svako po svom izboru.

Plaža u blizini.

 

SEMINAR APSOLUTNA VEZA- APSOLUTNA ISTINA I RADIONICA JASNOVIDOST                      (PIPI MILA DRAGICA)

ZA VIŠE INFORMACIJA: 

Prijave i informacije za seminar i radionicu Apsolutna Veza- Apsolutna Istina- Jasnovidost  (školu na moru 2022) na e-mail:

pipimiladragica1000@gmail.com

Pipi Mila Dragica

 

 Đuđi YOGA

Prijave i informacije za jogu i radionicu zdrave ishrane (škola na moru 2022) na e-mail:

djudji.udruzenje@gmail.com

Đurđica Todorović -Đuđa