ŠKOLA NA MORU -LETO 2022: APSOLUTNA VEZA- APSOLUTNA ISTINA- JASNOVIDOST

APSOLUTNA VEZA- APSOLUTNA ISTINA ŠKOLA NA MORU /leto 2022

 

 APSOLUTNA VEZA – APSOLUTNA ISTINA

Plan rada:
Apsolutna Veza je Metoda po kojoj njena autorka Pipi Mila Dragica, koja poseduje znanje i radnu sposobnost povezivanja, uvodi i spaja pojedinca sa Apsolutnim Jezgrom u kojem datira čista Apsolutna Istina. Autorka ove Metode kroz čisto znanje i čisto osećanje, čistom energijom i mudrom edukacijom dovodi i druge ljude do čistih informacija koje datiraju iz jezgra Apsolutne Istine, čime i oni postižu Jasnovidost i Znanje Apsolutne Istine. Da li se pitate zašto se neke loše stvari jednostavno (automatski) dogode? Šta je uzrok tome? Dakle:“nepostojanje mentalnog poremećaja nije i obavezni pokazatelj mentalnog zdravlja“. Naprotiv, kada postoji odsustvo i jednog i drugog onda jeto odlična podloga za automatsko prihvatanje loših programa i tako i mentalnih i fizičkih bolesti.
U školi na moru pored upoznavanja sa metodom Apsolutna Veza koja ostvaruje svesnost o Apsolutnoj Istiniradićemo i radionicu osvešćavanje Jasnovidosti. Jasnovidost je sposobnost razlikovanja onoga što nije Apsolutna Istina od onoga što zaista jeste i postavka samog sebe da se unapred mogu povući pravi potezi. Jasnovidost nije isto što i vidovitost, gatanje, prognoziranje ili proricanje putem horoskopa, natalnih karti, gledanja u dlan, hodža, vračara, vidovnjaka, gledanja u karte, u soc od kafe… Jasnovidost je osnovni vid Znanja Metode Apsolutne Veze i Apsolutne Istine.Kada smo u Jasnovidosti mi možemo jasno održavati sebe kroz moć kreacije i moć transformacije i jasno koračamo ka svojim čistim ciljevima.

(Autor i izvođač: Pipi Mila Dragica)

 

SLOBODNA REKREACIJA

Ovde nemamo nikakav određeni plan, već samo zajedničko druženje ko šta voli i želi da radi: kupanje, sunčanje, šetnje, obilazak okolnih znamenitosti, svako po svom izboru.

Plaža u blizini.

 

SEMINAR APSOLUTNA VEZA- APSOLUTNA ISTINA I RADIONICA JASNOVIDOST                      (PIPI MILA DRAGICA)

ZA VIŠE INFORMACIJA: 

Prijave i informacije za seminar i radionicu Apsolutna Veza- Apsolutna Istina- Jasnovidost  (školu na moru 2022) na e-mail:

pipimiladragica1000@gmail.com

Pipi Mila Dragica