Škola na moru

Plan rada:
Apsolutna Veza-Apsolutna Istina je Metoda po kojoj njena autorka Pipi Mila Dragica, koja poseduje znanje i radnu sposobnost povezivanja, uvodi i spaja pojedinca sa Apsolutnim Jezgrom u kojem datira čista Apsolutna Istina.

Autorka ove Metode kroz čisto znanje i čisto osećanje, čistom energijom i mudrom edukacijom dovodi i druge ljude do čistih informacija koje datiraju iz jezgra Apsolutne Istine, čime se postiže Jasnovidost i Znanje Apsolutne Istine.

Da li se pitate zašto se neke loše stvari jednostavno (automatski) dogode? Šta je uzrok tome? Dakle:“nepostojanje mentalnog poremećaja nije i obavezni pokazatelj mentalnog zdravlja“. Naprotiv, kada postoji odsustvo i jednog i drugog onda je to odlična podloga za automatsko prihvatanje loših programa i tako i mentalnih i fizičkih bolesti.

školi na moru pored upoznavanja sa Metodom Apsolutna Veza koja ostvaruje svesnost o Apsolutnoj Istini radi se i radionica osvešćavanje Jasnovidosti

Jasnovidost je sposobnost razlikovanja onoga što nije Apsolutna Istina od onoga što zaista jeste i postavka samog sebe da se unapred mogu povući pravi potezi. Jasnovidost nije isto što i vidovitost, gatanje, prognoziranje ili proricanje putem horoskopa, natalnih karti, gledanja u dlan, hodža, vračara, vidovnjaka, gledanja u karte, u soc od kafe… Jasnovidost je osnovni vid Znanja Metode Apsolutne Veze i Apsolutne Istine. Kada smo u Jasnovidosti mi možemo jasno održavati sebe kroz moć kreacije i moć transformacije i jasno koračamo ka svojim čistim ciljevima.

 

Za više informacija kontaktirajte mejlom: pipimiladragica1000@gmail.com .
(Autor i izvođač Pipi Mila Dragica)