Drugi o meni

Draga moja Pipi, moja prijateljice i učiteljice,
Moram ti napisati ovo pismo jer si ostavila jako dubok trag u mom životu. Već skoro deset godina čitam knjige, prisustvujem seminarima i razmišljam o stvarima koje se tiču pozitivnog gledanja na život, afirmacija, promene razmišljanja. Sve je to meni bilo jasno u teoriji, ali u praksi mi je nedostajao jedan delić priče. Bilo mi je logično da pozitivnim stavom stvaramo pozitivne okolnosti, da afirmacijama menjamo svoju budućnost itd. Problem nastane kada čoveka pritisnu problemi i određene stvari iz prošlosti opet isplivaju na površinu. Kako tada biti pozitivan i izgovarati afirmacije, kad duša vrišti.
I onda si ti objasnila kako. I veruj mi, toliko sam bila srećna da bi skoro zaplakala od sreće. I ne samo da si objasnila šta je to pozitivno, nego i kako negativno iz prošlosti transformisati u pozitivno. Tek kad čovek to uradi, može se okrenuti ka pozitivnoj budućnosti. Tek tada možemo gledati svet i događaje drugim očima, neopterećeni prošlošću i starim zamerkama.
Moj život je postao potpuno drugačiji posle tvog seminara i radionice, a na glavu se postavio posle našeg individualnog rada. Ponovo sam »prodisala« i svet počela gledati na drugi način. Automatski su se počele menjati stvari u mom okruženju. Počela sam i slikati i to jako uspešno. Počela sam bolje vrednovati sebe i svoj posao. Čak sam ušla u još jedan posao i verujem da će mi on doneti dobru finansijsku podlogu.
Hvala ti za sve…hvala ti da postojiš… da deliš sa nama te čudesne istine.
Od srca

Tvoja Sandra Sterbuci / Slovenija

Pozdrav. Evo samo da ti javim da je Suzana oduševljena seminarom. Sad se i jedna njezina prijateljica zainteresirala za tebe. što je odlično. Vidiš da se polako širi informacija o tvom radu.

Ljiljana Križanić / Hrvatska

Pozdrav Pipi, čitam knjigu Čarolija moga dede. Ta knjiga mi nekako draga, mada sam ju već 2 puta pročitala .Danas sam si uzela vremena i baš onako polako čitala i naletim u njoj u jednoj priči o tvom iscjeljivanju gdje si napisala: „ubrzana transformacija“.

Ljiljana Križanić / Hrvatska

Ćao Pipi, evo mene opet, imam pitanje a ti kad stignes…neki dan sam poslala kao objavu onu ploču koju si potpisala na seminaru u Ljubljani pa mi nije prošlo. Ne znam slažeš li se da ponovno pošaljem fotografiju u grupu. Objesila sam ju na zid u hodniku na ulazu u kuću i tamo mi krasi zid. Ne smijem samo brisati prašinu sa nje da ne pobrišem tvoje ime, ili ću pobrisat prije novog seminara i donjeti je opet na potpis. Ja kuham i slušam vebinar o transformaciji po valjda peti puta. Pita me muž…pa jel ti to stalno slusaš iz ponova? Kolko ti treba da ukapiraš?Stalno si na popravnom!!!! Ha ha ha…Kapiram, kapiram samo volim kad mi klikće u glavi…još i još i još!!! Pusa.

Suzi / Hrvatska

Pipi moja lijepi ti pozdrav šaljem i zahvaljujem ti na obavještenju za video live u FB grupi Apsolutna Veza! Odgledala sam jedan sinoć i danas opet sva tri! Hvala ti na tolikom trudu za nas. Eto samo toliko da se javim .Knjige su fantastične. Čitam, čitam, čitam…..promišljam i učim živjeti u Apsolutnoj Vezi! Hvala ti što postojiš, hvala ti što jesi dio mog života i hvala Mu što mi je dao da te upoznam!

Suzi / Hrvatska

Pipi Milu Dragicu sam pronašla na YouTube kanalu. Tih dana sam iz dana u dan tragala za nečim, kako bih pomogla svojoj sestri, koja je bolovala od neizlečive bolesti. U dubini duše sam osećala da postoji to nešto tako jednostavno, a tako veliko, što je formula uspeha i zdravlja. Zainteresovalo me mnogo to što Pipi priča u svojim video snimcima. Osetila sam da je to ono za čim tragam. Prateći je danima na FB-u i čitajući njene knjige, a bila sam i na seminaru, i kasnije i gledajući njene vebinare u grupi Apsolutna Veza uspela sam da prevaziđem dve dijagnoze i da sada živim zdravo i bez tih dijagnoza, Srećna sam i radosna sa svojom porodicom. Biti u Apsolutnoj Vezi je život kakav svi želimo. Beskrajno sam zahvalna što postoji neko tako velik, a tako jednostavan i sva svoja saznanja i spoznaje deli sa nama.
Hvala ti Mila

Aleksandra Tejić / Cirih / Švajcarska

Pipi hvala ti od srca što postojiš! Tvoji energetski tretmani i celi rad s tobom je od neprocjenjive vrednosti. Knjige koje si napisala su savršene. A vebinari koje vodiš u FB grupi Apsolutna Veza sušečerza kraj. Na nama je da učimo i idemo prema plusu.Ti si prekrasna učiteljica i hvala ti što sa nama nesebično djeliš svoje znanje .

Marija Katić  / Hrvatska

Moja mama mi je dala predlog da pročitam jednu Pipinu knjigu. Iskreno nisam ljubitelj čitanja, ali njena knjiga, kada počne da se čita,  bude više kao da vodite dijalog sa njom uživo. Svaka Pipina knjiga vodi konverzaciju sa vama i tačno vam u odredjenom trenutku da odgovor na neko važno pitanje.Meni se to desilo kada sam se doselio u Švedsku sa roditeljima u jednosoban stan, u kojem su bile bube (21. Vek). Pomoglo mi je da savladam tu situaciju i još mnoge druge. Mogao bih još dva dana da pišem o njoj i o tome kako su mi njene knjige pomogle, ali mislim da je potrebno sami da uzmete i da ih pročitate, jer ako je pomogla tinejdžeru da prebrodi takav period siguran sam da može još mnogima drugima, oko njihovih situacija.

Petar Nenadović – Švedska

Draga Pipi, želim da se od srca zahvalim sto postojiš i što nam svima pomažeš i nesebično daješ sebe! Ovde u Americi se već godinam bavim proučavanjem i radom na sebi ali uvek mi je nešto nedostajalo i tek sada kad sam počela da radim sa tobom  tretmane, a i u FB grupi Apsolutna Veza , konačno sam počela da shvatam taj nedostatak i da polako otvaram oči i spoznajem suštinu ! Beskrajno sam zahvalna! ❤️

Tvoja Anita Gudeli / USA

Volim da razumeju moji Makedonci što ti značiš i zračiš: jednostavnost, dobrotu, pravdu i Ljubavvvv…

Todorka Kostadinova/ Makedonija

Draga Pipi, želim da se od srca zahvalim sto postojiš i što nam svima pomažeš i nesebično daješ sebe! Ovde u Americi se već godinam bavim proučavanjem i radom na sebi ali uvek mi je nešto nedostajalo i tek sada kad sam počela da radim sa tobom  tretmane, a i u FB grupi Apsolutna Veza konačno sam počela da shvatam taj nedostatak i da polako otvaram oči i spoznajem suštinu ! Beskrajno sam zahvalna! ❤

Anita Gudeli / USA

Rekoh ja,? tvoje knjige bi trebali uvesti kao lektire u osnovnim školama. ❤️

Lektira/ Biljana Nenadović Sekulić

Pipi Mila Dragica nam je objasnila mnoge zamke i zaista sam sretna, jer  nisam ni sama rezonirala sa nekim stvarima. Hvala draga moja Mila.<3 Sve četiri njene knjige koje sam pročitala su bliže duši nego drugih četrdeset.<3

Zivot je bajka/ Branka

Svaki kontakt i svako tvoje učenje je od velike koristi i rad jedan na jedan je takva vrednost da moja zahvalnost za tvoj rad je bezgranična. Posle seminara sam osvestila mnoge stvari, a najviše da pojma o pojmu nemam i ako sam mislila da sve znam Počela sam tako što sam te pratila na FB, pa knjiga, pa seminar, pa radionica, pa jedan na jedan i sve vredi mnogo više nego što mnogi misle. Ja još uvek učim, ali sad razgovoram sa sobom uz Pipino učenje i radi, mnogo je dobro!

Đurđica Subotić – Đuđa iz Inđije/Srbija

Eto da napišem kratki osvrt na seminar Apsolutna Veza/ Pipi Mile Dragice u Zagrebu.
Malo je riječi kojima bi se to moglo opisati, to jednostavno treba doživjeti. Toliko znanja svaki dan nam je Pipi dala, trudila se, objasnjavala ,pomagala da shvatimo. Toliko pozitivne energije daje od sebe ,topline i ljubavi. Još jednom bih vam preporučila kad bude negdje seminar da svakako odete jer uživo je sve to drukčije, posebno. Pozdravljam i sve koji su bili tamo, a znam da su neki i tu. A tebi Pipi jedno veliko HVALA za sve.

Ljiljana Križanić

Već nekoliko godina sam slušala i pratila razne motivacione govornike isprobavala što su rekli, ali nije to bilo to. Osjećala sam da je to površno i da moram tražiti dalje, a tko traži taj i nadje. Tako sam naišla na Pipi Milu Dragicu, mada ispočetka je bilo jako teško skužiti o čemu ta žena priča, čak sam na kratko vrijeme odustala, ali opet me nešto vratilo natrag i onda je krenulo polako osvješčavanje. Rad sa njom mi je otvorilo oči i polako čistim stare obrasce razmišljanja i dajem se njezinom znanju. Bila sam i na njena 2 seminara i to svima preporučam, jer zaista nakon toga ne dodješ isti doma. Pipi se daje maksimalno i na seminarima, odgovara na pitanja, trudi se da nam objasni ako nešto ne razumijemo. Još jedna stvar koja me se dojmila u Ljubljani kada je pred našim očima prekinula seminar i pomogla dvijema ženama kojima trenutno nije bilo dobro. Zato i kažem opet, to treba doživjeti. Knjige koje je napisala su stalno sa mnom i čitam ih i uvijek nadjem nešto novo. Sad mi je jasno da neke stvari prije nisam vidjela, a sad ih jasno vidim. FB grupa Apsolutna Veza je zaista isto nešto posebno vrijedno. Tu nam obradjiva teme u detalje, odgovara na pitanja ako nam nije što jasno. A najljepše mi je kad vidim i osjetim kako rastemo uz nju i uz njezino znanje. Htjela bih još reći da sam ju nekad trebala i pozivala u noći i uvijek je pomogla i dala sve od sebe. Zato hvala ti Pipi na svemu, a vjerojatno nisam sve ni napisala što smo sve prošle, ali bit će još prilike. Sada bih još zaista svima preporučila FB grupu Apsolutna Veza, jer to što tamo možete dobiti zaista vrijedi, svaka riječ mi je ponekad vrijednija od najskupljeg dijamanta.

Ljiljana Križanić / Hrvatska