ŠKOLA NA MORU/APSLOUTNA VEZA-APSOLUTNA ISTINA-LETO 2021(APSOLUTNA VEZA-APSOLUTNA ISTINA i JASNOVIDOST)

                      ŠKOLA I MORE                          08.09.2021. – 14.09.2021.

APSOLUTNA VEZA – APSOLUTNA ISTINA

(TEMA RADIONICE:  APSOLUTNA VEZA-APSOLUTNA ISTINA I JASNOVIDOST)

Plan rada:
Na predavanju se upoznajete sa Apsolutnom Vezom i Apsolutnom Istinom.
Apsolutna Veza je metoda koja poseduje znanje i radnu sposobnost u načinu povezivanja sa Apsolutnim Jezgrom iz kojeg datira čista Apsolutna Istina, kroz čisto znanje i čisto osećanje, čistom energijom i mudrom edukacijom. Da li se pitate zašto se neke loše stvari jednostavno (automatski) dogode? Šta je uzrok tome?
Dakle: “nepostojanje mentalnog poremećaja nije i obavezni pokazatelj mentalnog zdravlja“. Naprotiv, kada postoji odsustvo i jednog i drugog onda je to odlična podloga za automatsko prihvatanje loših programa i tako i mentalnih i fizičkih bolesti.
U sklopu upoznavanja sa metodom Apsolutna Veza koja ostvaruje svesnost o Apsolutnoj Istini radićemo radionicu OSVEŠĆAVANJE JASNOVIDOSTI. Jasnovidost je sposobnost razlikovanja onoga što nije Apsolutna Istina i postavka samog sebe da se unapred mogu povući pravi potezi. Jasnovidost nema nikakve veze sa vidovitostima, horoskopima, natalnim kartama, astrologijom. Jasnovidost je u biti jedan od temelja Apsolutne Istine. Kada smo u JASNOVIDOSTI mi možemo jasno održavati sebe u moći transformacije i moći kreacije i jasno koračamo ka svojim čistim ciljevima.
(Autor i izvođač Pipi Mila Dragica)

 

SLOBODNA REKREACIJA

Ovde nemamo nikakav određeni plan, već samo zajedničko druženje ko šta voli i želi da radi: kupanje, sunčanje, šetnje, obilazak okolnih znamenitosti…

Mesto održavanja: HRVATSKA / ostrvo KRK