ONLINE SEMINARI „APSOLUTNA VEZA – APSOLUTNA ISTINA“

NOVI SEMINARI I RADIONICE

APSOLUTNA VEZA – APSOLUTNA ISTINA

PERIOD: 2023/2024
Autor i predavač Pipi Mila Dragica

Seminari i radionice Apsolutna Veza – Apsolutna Istina:

Ovi seminari donose čisto Znanje koje ukazuje kako se pobednički živi, bez obzira na ono šta je čoveka u prošlosti snašlo i bez obzira na trenutne spoljašnje situacije. Bazira se na Mudrosti i čistom Znanju koje je posebno i zovemo ga Apsolutna Istina / Božje Znanje. Ono dolazi iz Apsolutnog jezgra i osoba koja uči o tome ostvaruje jasnoću kako da pravi prave razlike i kako da prepozna Apsolutno Znanje – Apsolutnu Istinu. Seminar je vezan za učenje kako moći ciljano imati i deliti mir, ljubav, čistu moć, radost, milost, mudrost i kako prepoznati i transformisati minus stanja. Učenje vas dovodi do shvatanja šta je to zapravo POBEDA i šta je Apsolutna Istina. Ljudi se često samo zavaravaju i samo misle da znaju šta je to pobeda raka i pobeda bilo koje druge bolesti, kao i pobeda drugih teških stanja. Zato, na ovom seminaru se uči najpre o tome koje sve vrste zavaravajućih stanja postoje i šta je to što čoveka može da dovede do nesvesnih sumnji. A kroz to se uči o čistoti moći i njenom delovanju.

Dobrodošli.
Prijavite se za svoje mesto na vreme, jer je online rad ograničen određenim brojem mesta.

O autoru / predavaču Pipi Mila Dragica:

Pipi Mila je osnivač metode Apsolutna Veza – Apsolutna Istina, edukativni trener, energetski ekspert, predavač, pisac, slikar i pesnik. Pre trinaest godina je bila teško bolesna od karcinoma sa metastazama. Tada je i sama najpre poverovala da je došao kraj njenog života, ali joj nekako nije bilo normalno da tek tako umre i ode sa ove planete. Bila

je svesna da to nije bilo ono što je želela. Osećala se kao da nešto treba da zna, te da postoji nešto što bi mogla da otkrije.

Posle nekih događaja, kada se dešavalo ono što nazivamo čudima, o kojima danas i sama rado priča, ona je uspela da savlada sopstveni strah, sopstvenu nemoć i sopstveno neznanje. Danas je poznata kao ostvareni pobednik nad rakom, tj. karcinomom. Takođe je poznata kao ostvareni slikar, ostvareni pisac i pesnik i kao neko ko ima neverovatnu moć ispravnog uticaja i na druge i uči ih kako da pronađu svoju čistu moć u sebi. Poseduje veliku mudrost i posebne metode kojima dovodi i druge ljude do pravih istinitih samospoznaja baš onoga što je i sama spoznala, a to je čista svetlosno – informativna moć.

Ona tvrdi da je za svakog čoveka teorijski i u praksi moguće da stvori sopstvenu pobedu, a ona je baš odličan ekspert u pomaganju drugima, što pokazuje svojim višegodišnjim iskustvima i dokazima o uspehu. Pipi Mila je neko ko shvata da je nesvesnom čoveku apsurdno tek tako laički odbaciti medicinu, ali je i svesna da postoje i drugi načini pobede, koji su mnogo važniji i delotvorniji. I sama to pokazuje na delu svojom pobedom. U svom radu objašnjava procese koji su korak dalje od trenutnog lečenja tela ili trenutnog isceljenja tela. Njen rad se zasniva na saznanju koje je povezano sa Apsolutnom Istinom.

Mesto održavanja:

ONLINE sa Pipi Milom Dragicom, preko interneta. Potrebni su Facebook i E-mail adresa. Dobićete mejlom ili putem Messengera znatno ranije informacije koje ukazuju gde će biti trenutni online seminar ili radionica. Potrebno je uključiti se bar 15 minuta ranije, zbog tehničkih detalja. Takođe vam treba i lični kompjuter ili lični pametni telefon, naravno sa kamerom i mikrofonom. I potreban je Internet (WI FI) celi taj dan dok traje seminar. Uređaj vam treba obavezno biti blizu utičnice i po potrebi puniti strujom tokom seminara.

Prijave i informacije na E-mail: pipimiladragica1000@gmail.com