ONLINE SEMINARI „KAKO CILJANO OSTVARITI ISPRAVNOST“

NOVI SEMINARI I RADIONICE:

PERIOD: 2023/2024

 

NOVI SEMINARI „KAKO CILJANO OSTVARITI ISPRAVNOST“:

Ovi seminari donose čisto Znanje koje ukazuje kako ciljano ostvariti ono što želimo, a što je pri tom Stvoritelj utkao u nas našim rođenjem. Bez obzira šta je čoveka, tokom njegovog života snašlo i koja su mu prethodna loša iskustva, kao i bez obzira na trenutne spoljašnje loše situacije, čovek ima mogućnost primene čiste moći. Da bi to i mogao, on mora najpre da se upozna sa Znanjem koje daje kreativno stanje. Sigurno ste čuli kada se kaže: “Mi smo moć dobili rođenjem”, ali svaka osoba mora i da osvesti razlike moći i jedinstvenost čistog stvaranja.

 

NOVE RADIONICE „CILJANO STVARANJE ISPRAVNOSTI“:

Da bi osoba mogla da isprati ovakvu vrstu radionice, mora najpre da pohađa seminare KAKO CILJANO OSTVARITI ISPRAVNOST. Ove radionice donose čisto iskustvo kako ciljati i stvarati ono što želimo, a koje je u ravnoteži sa Stvoriteljskim delima. Čovek tu otkrije kako praktično može da primeni čistu moć. Da bi to i mogao, on mora najpre da se upozna sa tim Znanjem, ali i sa praktičnom primenom. Moć koju smo dobili rođenjem, svaka osoba mora i da osvesti, kao i da se upozna sa razlikama moći. Ključ takvog Znanja vodi u praktikovanje ličnog čistog dejstva moći, koristeći radionicu kao platformu za vežbanje.

Dobrodošli.
Prijavite se za svoje mesto na vreme, jer je online rad ograničen određenim brojem mesta.

O autoru / predavaču Pipi Mila Dragica:

Pipi Mila je osnivač metode Apsolutna Veza – Apsolutna Istina, edukativni trener, energetski ekspert, predavač, pisac, slikar i pesnik. Pre trinaest godina je bila teško bolesna od karcinoma sa metastazama. Tada je i sama najpre poverovala da je došao kraj njenog života, ali joj nekako nije bilo normalno da tek tako umre i ode sa ove planete. Bila je svesna da to nije bilo ono što je želela. Osećala se kao da nešto treba da zna, te da postoji nešto što bi mogla da otkrije.

Posle nekih događaja, kada se dešavalo ono što nazivamo čudima, o kojima danas i sama rado priča, ona je uspela da savlada sopstveni strah, sopstvenu nemoć i sopstveno neznanje. Danas je poznata kao ostvareni pobednik nad rakom, tj. karcinomom. Takođe je poznata kao ostvareni slikar, ostvareni pisac i pesnik i kao neko ko ima neverovatnu moć ispravnog uticaja i na druge i uči ih kako da pronađu svoju čistu moć u sebi. Poseduje veliku mudrost i posebne metode kojima i druge ljude dovodi do pravih istinitih samospoznaja baš onoga što je i sama spoznala, a to je čista svetlosno – informativna moć.

Ona tvrdi da je za svakog čoveka teorijski i u praksi moguće da stvori sopstvenu pobedu, a ona je baš odličan ekspert u pomaganju drugima, što pokazuje svojim višegodišnjim iskustvima i dokazima o uspehu. Pipi Mila je neko ko shvata da je nesvesnom čoveku apsurdno tek tako laički odbaciti medicinu, ali je i svesna da postoje i drugi načini pobede, koji su mnogo važniji i delotvorniji. I sama to pokazuje na delu svojom pobedom. U svom radu objašnjava procese koji su korak dalje od trenutnog lečenja tela ili trenutnog isceljenja tela. Njen rad se zasniva na saznanju koje je povezano sa Apsolutnom Istinom.

Mesto održavanja:

ONLINE sa Pipi Milom Dragicom, preko interneta.
Potrebni su Facebook i E-mail adresa. Dobićete mejlom ili putem Messengera znatno ranije informacije koje ukazuju gde će biti trenutni online seminar ili radionica. Potrebno je uključiti se bar 15 minuta ranije, zbog tehničkih detalja. Takođe vam treba i lični kompjuter ili

lični pametni telefon, naravno sa kamerom i mikrofonom. I potreban je Internet (WI FI) celi taj dan dok traje seminar. Uređaj vam treba obavezno biti blizu utičnice i po potrebi puniti strujom tokom seminara. Prijave i informacije na E-mail: pipimiladragica1000@gmail.com