Сопствена одговорност за себе (книга на македонски јазик)

Kategorija: .

Сопствена одговорност за себе (книга на македонски јазик)

20.00 

Пипи Мила Драгица е авторка, личен мотивационен тренер, уметник и ментор. Пред неколику години со својата умствена сила, и покрај многуте лоши прогнозии, совладала карцином со метастази. Таа денеска живиее нов живот, пишува книги за човечката моќ и чудесните состојби кои можат да се постигнат. Преку сопствениот пример, со нејзината радост и со своите дела таа докажува дека сѐ е возможно. Ова е нејзина четврта книга која може да ви помогне да извршите лична трансформација, запишувајќи ги проблемити со кои се сретнувате и појаснување на истите.