Чудесна трансформација од минус во плус (книга на македонски јазик)

Kategorija: .

Чудесна трансформација од минус во плус (книга на македонски јазик)

20.00 

Во оваа книга, секој може да пронајде упуство како од моменталната состојба да направи своја волшебност. На разни начини, преку вистински приказни од својот живот, авторка дава примери дека е можни да се живее според формулата која создава добро, богатство, здравје, љубов, радост, благосостојба.