Apsolutna Veza

U današnje vreme, u većini slučajeva, očigledno je da ljudi mnogo pate i boluju. Razlog te patnje i bola je upravo nedostatak jednog velikog dela čiste Energije i čistog Znanja iz Apsoluta. Čovek je zapravo tu u velikom neznanju. Vekovima je urušavao svoju komunikaciju sa Apsolutnim jezgrom (Božanskim) i stvorio veliki nedostatak Božanskog unutar sebe. Taj nedostatak se pokazuje kroz nemir, nervozu, ljutnju, bes, nezadovoljstvo, nemoć, nemaštinu, tugu, bol i slično, a ja to nazivam jednim imenom MINUS. Zbog toga čovek u većini slučajeva upravo i ne uspeva da uspostavi konstantnu komunikaciju sa Apsolutnim jezgrom, ne do te mere, kako bi to bilo najbolje za njega. Posredi su razna loša iskustva koja su se nataložila u podsvest, kako pojedinca, tako i u globalnoj podsvesti čovečanstva. Ta loša iskustva stalno vrše vrstu „atentata“ pojedinačno na svaku nesvensu osobu. Ukoliko se nesvesna osoba ne probudi, tj. ukoliko ne postane svesna tog dela u sebi, na taj način se osoba nesvesno daje i destrukciji.

Jedan od primera imamo kod osoba koje se leče od karcinoma. Zbog informacija koje su zauzele položaj u planetarnoj podsvesti, a nisu dobre po nas, svakom osobom pojedinačno upravlja strah i on je stalno parališe, naravno, na nesvesnom nivou. Osoba se može toga osloboditi, samo onda, kada se oslobodi od raznih destruktivnih informacija.

Metoda „Apsolutna Veza“ koju sam osnula iz ličnog iskustva USPEHA, a pri tom i POBEDE raka (kancera/karcinoma), omogućuje komunikaciju sa Apsolutnim jezgrom na energetskom i mentalnom nivou. Mi nismo samo telo, već kroz nas struji ili bi bar trebalo da struji velika količina energije čiste Božanske svetlosti iz Apsolutnog jezgra. Medjutim, količina zavisi od toga koliko nam naše unutrašnje informacije dozvoljavaju. Ukoliko u osobi postoje teške informacije, a u većini slučajeva je to činjenica, kao takve, one ne dozvoljavaju kompletnu komunikaciju sa Apsolutnim jezgrom.

Zato je bitan rad „Apsolutne Veze“. Jer što se čovek bolje povezuje sa jezgrom tj. njegovom čistotom, tu se život na zemlji bolje odvija, dok loša iskustva dobijaju formu neutralizacije unutar osobe same. Rad metode „Apsolutna Veza“ kristališe Svesnost osobe. To se događa deo po deo, i to onda kada se radi energetski i mentlano sa osobom, a kako bi se ona osećajno i mentalno izdigla. Tim radom dolazi do Jasnovidosti i Oslobođenja od postojećih loših informacija, a samim tim dolazi se do čiste Istine iz Apsoluta. Na taj način sam se i sama oslobodila okova i krivih uverenja, a koja su prethodno vladala sa mnom.

Više o Apsolutu i Apsolutnoj Vezi pročitajte ovde